PANPIUMA TIRAMISU

Bijgewerkt: 18 okt 2019

4 personen/personnes - 13 min.


INGREDIËNTEN

- 4 sneetjes PanPiuma: -> Grano Tenero of Piumino - 2 eieren of plantaardige room - 200g mascarpone of zijdentofu - 70g rietsuiker - 40g cacaopoeder - 2 espresso koffies


INGRÉDIENTS

- 4 tranches de PanPiuma:

-> Grano Tenero ou Piumino

- 2 oeufs ou crème végétale

- 200g de mascarpone ou de tofu soyeux

- 70g de sucre de canne

- 40g de cacao en poudre

- 2 cafés expresso


VOORBEREIDING

- Klop de mascarpone op met de eieren en de rietsuiker - Snij de sneetjes PanPiuma in cirkels van grootte naar keuze (2 cirkels per tiramisu) met behulp van een uitsteekvorm - Dompel de cirkels PanPiuma in de koffie - Bedek de eerste cirkel brood met een mooie laag van de mascarpone bereiding - Dek de bereiding met de 2de cirkel en een laag van de mascarpone bereiding - Laat afkoelen in de koelkast (20min) - Besprenkel het geheel met cacaopoeder


PREPARATION

- Battre le mascarpone avec les oeufs et le sucre de canne

- Découpez les tranches de PanPiuma en cercles de la taille de votre choix (2 cercles par tiramisu) à l'aide d'une forme découpée.

- Trempez les cercles PanPiuma dans le café

- Couvrir le premier cercle de pain avec une belle couche de préparation de mascarpone

- Couvrir la préparation avec le 2ème cercle et une couche de préparation au mascarpone

- Laisser refroidir au réfrigérateur (20 minutes)

- Saupoudrer de cacao en poudre



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