PANPIUMA CANNELLONI
- Roland Dejaeghere
- 16 mrt 2022
- 1 minuten om te lezen
Bijgewerkt op: 13 apr 2022
4 personen - 20 min.

INGREDIĆNTEN - 4 sneetjes PanPiuma: Grano Tenero of Piumino
- 200g ricotta of tofu - 80g geraspte parmezaan of veganistische parmezaan - Tomatensaus (passata) - Olijfolie - Basilicum - Peper en zout

VOORBEREIDING
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Meng de ricotta of de tofu, de parmezaan, het basilicum en een snuifje zout in een kom met een houten lepel tot het verkrijgen van een homogene en compacte textuur
- Plet de sneetjes brood plat om ze makkelijker te kunnen bewerken
- Rol de sneetjes PanPiuma in cannelloni vorm met behulp van een aluminium buisje
- Bak de broodcannelloniās in de oven gedurende 10 minuten
- Haal de cannelloniās uit de oven en vul ze met de ricottabereiding
- Serveer de cannelloni op een bord met de tomatensaus (passata)
Comments