- Roland Dejaeghere
PANPIUMA CANNELLONI
Bijgewerkt op: 13 apr. 2022
4 personen - 20 min.

INGREDIËNTEN - 4 sneetjes PanPiuma: Grano Tenero of Piumino
- 200g ricotta of tofu - 80g geraspte parmezaan of veganistische parmezaan - Tomatensaus (passata) - Olijfolie - Basilicum - Peper en zout

VOORBEREIDING
- Verwarm de oven voor op 180°C - Meng de ricotta of de tofu, de parmezaan, het basilicum en een snuifje zout in een kom met een houten lepel tot het verkrijgen van een homogene en compacte textuur - Plet de sneetjes brood plat om ze makkelijker te kunnen bewerken - Rol de sneetjes PanPiuma in cannelloni vorm met behulp van een aluminium buisje - Bak de broodcannelloni’s in de oven gedurende 10 minuten - Haal de cannelloni’s uit de oven en vul ze met de ricottabereiding - Serveer de cannelloni op een bord met de tomatensaus (passata)