PANPIUMA CANNELLONI

Bijgewerkt: 18 okt 2019

4 personen/personnes - 20 min.


INGREDIËNTEN - 4 sneetjes PanPiuma: Grano Tenero of Piumino

- 200g ricotta of tofu - 80g geraspte parmezaan of veganistische parmezaan - Tomatensaus (passata) - Olijfolie - Basilicum - Peper en zout


INGRÉDIENTS

- 4 tranches de PanPiuma:

   Grano Tenero ou Piumino

- 200 g de ricotta ou de tofu

- 80g de parmesan ou de parmesan végétal râpé

- Sauce tomate (passata)

- Huile d'olive

- Basilic

- Poivre et sel


VOORBEREIDING (NL)

- Verwarm de oven voor op 180°C - Meng de ricotta of de tofu, de parmezaan, het basilicum en een snuifje zout in een kom met een houten lepel tot het verkrijgen van een homogene en compacte textuur - Plet de sneetjes brood plat om ze makkelijker te kunnen bewerken - Rol de sneetjes PanPiuma in cannelloni vorm met behulp van een aluminium buisje - Bak de broodcannelloni’s in de oven gedurende 10 minuten - Haal de cannelloni’s uit de oven en vul ze met de ricottabereiding - Serveer de cannelloni op een bord met de tomatensaus (passata)


PREPARATION (FR)

- Préchauffez le four à 180 ° C

- Mélangez la ricotta ou le tofu, le parmesan, le basilic et une pincée de sel dans un bol avec une cuillère en bois pour obtenir une texture homogène et compacte.

- Aplatissez les tranches de pain pour faciliter la préparation

- Rouler les tranches de PanPiuma sous forme de cannellonis à l'aide d'un tube en aluminium

- Cuire les cannellonis au pain au four pendant 10 minutes

- Sortez les cannellonis du four et remplissez-les avec la préparation à la ricotta

- Servir les cannellonis sur une assiette avec la sauce tomate (passata)

3 keer bekeken

ABLA bv

Interleuvenlaan 62
B-3001 Heverlee