4 personen - 20 min.
INGREDIËNTEN - 4 sneetjes PanPiuma: Grano Tenero of Piumino
- 200g ricotta of tofu - 80g geraspte parmezaan of veganistische parmezaan - Tomatensaus (passata) - Olijfolie - Basilicum - Peper en zout
VOORBEREIDING
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Meng de ricotta of de tofu, de parmezaan, het basilicum en een snuifje zout in een kom met een houten lepel tot het verkrijgen van een homogene en compacte textuur
- Plet de sneetjes brood plat om ze makkelijker te kunnen bewerken
- Rol de sneetjes PanPiuma in cannelloni vorm met behulp van een aluminium buisje
- Bak de broodcannelloni’s in de oven gedurende 10 minuten
- Haal de cannelloni’s uit de oven en vul ze met de ricottabereiding
- Serveer de cannelloni op een bord met de tomatensaus (passata)
Comments