• Roland Dejaeghere

PANPIUMA APFELSTRUDEL

Bijgewerkt op: 13 apr.

4 personen - 30 min.


INGREDIËNTEN

- 4 sneetjes PanPiuma: -> Grano Tenero of Piumino - 2 appels - Kaneel in poeder - 1 klontje boter of margarine - Geraspte citroenschil - Suiker (naar keuze)



VOORBEREIDING (NL)

- Verwarm de oven voor op 180°C - Snij de appels in schijfjes - Smelt de boter of de margarine in een anti-aanbak pan en bak de appelschijfjes in de pan met suiker, kaneel en de geraspte citroenschil op matig vuur gedurende 10 minuten tot de appelschijfjes goudbruin zijn - Plet de sneetjes brood plat om ze makkelijker te kunnen bewerken - Schik de appelschijfjes in het midden van de sneetjes PanPiuma - Rol de sneetjes PanPiuma met appelschijfjes op - Bak de broodrolletjes gedurende 10 minuten op 180°C in de oven - Snij de rolletjes in dikke schijven, werk af met suiker en kaneelpoeder, en dien op met een bolletje vanille ijs (optioneel)


0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven