• Roland Dejaeghere

PANPIUMA PIZZETTE

Bijgewerkt op: 13 apr.

4 personen - 5 min. (voorbereiding) + 10 min. (bakken)


INGREDIËNTEN

- 4 sneetjes PanPiuma: -> Fiocchi di Cereali of Integrale - Passata tomatensaus - 150g mozzarella of veganistische mozzarella - Basilicumblaadjes - Verse tomaten - Olijfolie - Peper en zout

VOORBEREIDING

- Verwarm de oven voor op 180°C - Snij de sneetjes PanPiuma in cirkels van grootte naar keuze met behulp van een uitsteekvorm - Bedek de uitgesneden sneetjes PanPiuma met tomatensaus en voorgesneden stukjes mozzarella en tomaat - Voeg een scheutje olijfolie, wat peper en een snuifje zout toe - Verwarm uw pizzette in de oven aan 180°C gedurende 10 minuten - Werk uw warme pizzette af met blaadjes gehakte basilicum net voor het opdienen


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven